Bewegen Op Verwijzing opnieuw met verplichte verwijsbrief

Vanaf 1 september is een verwijsbrief opnieuw verplicht voor de opstart van Bewegen Op Verwijzing. Dankzij een verwijsbrief motiveer je jouw patiënt om meer te bewegen en zorg je ervoor dat hij/zij daar tegen een lage prijs, persoonlijke ondersteuning bij krijgt. De deelnemers die in de afgelopen periode gestart zijn met een coach, dienen alsnog een verwijsbrief te krijgen via hun huisarts: www.bewegenopverwijzing.be.

Beweegadvies voor maar liefst 32 ziektes

Bewegen is cruciaal voor een goede gezondheid. En niet alleen voor de preventie, maar ook bij de behandeling van tal van ziekten is bewegen vaak een elementair onderdeel van de behandelingsrichtlijn. Het werk ‘Bewegen bij Ziekte’ bundelt diagnosespecifieke beweegaanbevelingen én hun bewijs voor 32 pathologieën. Voor patiënten is er per ziekte een downloadbare, handige pdf met info over waarom, hoe en hoeveel je best beweegt.

Info op maat van artsen

Weet je niet goed meer wat Bewegen Op Verwijzing is? Of ben je nieuwsgierig naar de resultaten van Bewegen Op Verwijzing? Laat Prof. Dr. Vankrunkelsven, Prof. Dr. De Sutter en Dr. Van Giel je informeren over beweging en Bewegen Op Verwijzing via deze website.

Iedereen een verwijsbrief

Tijdens de strengere coronamaatregelen was er tijdelijk een versoepelde werkwijze. De patiënten die in deze periode gestart zijn met een coach, dienen alsnog een verwijsbrief te krijgen via hun huisarts. www.bewegenopverwijzing.be

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen