Dag van de Zorg - inspiratiegids

Dit jaar staat preventie centraal tijdens de Week van de Zorg en de Dag van de Zorg van 9 tot 15 mei. Een ideaal moment om aan het breder publiek te laten zien wat jouw organisatie allemaal doet om bij jouw patiënten, cliënten, bewoners of gebruikers een gezonde leefstijl te bevorderen, bij te dragen tot een sneller herstel of (zwaardere) zorg te voorkomen.

In deze inspiratiegids van de Vlaamse Logo’s vind je tips en ideeën om jouw preventieverhaal tijdens de opendeurdag op een originele manier in de kijker te zetten. Plan je al een wedstrijd, zoektocht of workshops? Of denk je aan een tentoonstelling of rondleiding? Laat je inspireren om preventie bij jouw activiteit of actie een plaats te geven.

Jij kan kiezen uit verschillende thema’s. De Vlaamse Logo’s stellen kant-en-klare materialen ter beschikking. Of laat je creativiteit de vrije loop om een extra boost aan preventie te geven. Zo wordt Dag van de Zorg een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Duik in de inspiratiegids en vind een overzicht van gezondheidsrally's, materialen en andere suggesties om preventie in de kijker te zetten op jouw Dag van de Zorg. 

Naar de inspiratiegids

Dag van de Zorg
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen