← Vorige

Fit in je hoofd, goed in je vel (16+)

fit in je hoofd

De campagne ‘Fit in je hoofd, goed in je vel’ test en versterkt je mentale veerkracht. Ze bestaat uit 10 tips om in het dagelijks leven toe te passen. De campagne biedt methodieken en materialen om de burger te informeren over de 10 tips. En om hem toe te leiden naar de website www.fitinjehoofd.be.

Op www.fitinjehoofd.be gaan burgers zelf aan de slag. Je vindt er een veerkrachttest, opdrachten en tools, hulpverlening en informatie over psychische problemen.

Organiseer een Fit in je hoofd-workshop of -webinar, zet tip per tip in de kijker met inspiratie uit de Fit in je hoofd-carrousel, gebruik de Fit in je hoofd-materialen. Want wie zich goed in zijn vel voelt, kan heel wat aan.

Voor wie?

Jongvolwassenen, volwassenen, senioren

Wie kan de campagne promoten?

Lokale besturen, OCMW's, wijkgezondheidscentra, huisartsen, apothekers, scholen, CLB's, bedrijven

Waarom?

Met 'Fit in je hoofd, goed in je vel' onderstreep je het belang van een goede geestelijke gezondheid. Je doorbreekt het taboe en biedt een leidraad om de eigen veerkracht te versterken. 

 

Praktisch 

Folders, affiches, digitale banners en meer ondersteunende promotiematerialen vind je op de website.

Het Logo zet je op weg 

Het Logo maakt de campagne ‘Fit in je hoofd, goed in je vel’ bekend via allerhande promotiematerialen. Het Logo biedt inspiratie voor lokale activiteiten over het thema en de 10 tips die centraal staan in de campagne. Organiseer de interactieve workshop Fit in je hoofd, goed in je vel (16+). Neem contact op.

Materialen

Folder: Fit in je hoofd
Fit in je hoofd
E-mailbanner: Fit in je hoofd
Webbanner
Banner: Fit in je hoofd
Banner
Affiche: Fit in je hoofd
Affiche
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen