Inschrijvingen Bullshit Free Generation geopend

Scholen kunnen zich nog tot 30 november inschrijven voor het tabakspreventieproject ‘Bullshit Free Generation’. Help je mee om samen met de scholen een kritische, weerbare en rookvrije generatie te doen ontwaken?

Lokale besturen

Werk je voor een lokaal bestuur? Check hier wat jouw stad/gemeente kan doen om samen met de scholen een kritische, weerbare en rookvrije generatie te doen ontwaken. En laat de scholen schitteren in hét tabakspreventieproject van de toekomst.

Scholen

Ben je actief in een secundaire school en werk je rond roken? Dan kan je zo aan de slag met acties en gratis lesmaterialen. Het tabakspreventieproject ‘Bullshit Free Generation’ zorgt voor schwung in het rookbeleid op jouw school. Leerlingen, leerkrachten en directie slaan de handen in elkaar om 4 toffe challenges te volbrengen. Bij elke challenge vallen mooie prijzen te winnen. Schrijf je school in vóór 30 november en ontvang je pakket vol verrassend promomateriaal! En da’s supersimpel!

Tabakologen

Veel scholen hebben binnen ‘Bullshit Free Generation’ interesse om een tabakoloog uit te nodigen. Sta jij klaar met jouw aanbod? Zorg dat jouw naam op de lijst van tabakologen prijkt die in schooljaar 2021-2022 infosessies- en/of rookstopbegeleidingen op school aanbieden. Hoe? Door deze korte vragenlijst in te vullen. Of ga nog een stapje verder: stel je aanbod proactief voor aan de deelnemende scholen!

Meer info over het project vind je hier.

 

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen