Is jouw sportclub in topvorm?

Vlaanderen telt meer dan 25.000 sportclubs, met bijna anderhalf miljoen leden. Om die clubs te ondersteunen, sloegen verschillende organisaties de handen in elkaar.

Het resultaat is een slimme sporttoolkit. Alle handige tools, inspirerende projecten en praktische ondersteuningsmiddelen zijn vanaf nu op één plek terug te vinden: de toolkit voor sportclubs.

Vragen over hoe je je sportclub het best verzekert? Interesse in een slimme EHBO-koffer? Nood aan financiële en sporttechnische ondersteuning? Of wil je weten hoe je eetstoornissen kan signaleren, hoe je je sportterrein rookvrij kan maken, of hoe je gezonde voeding in de kijker kan zetten? En nog veel meer. Deze toolkit is een verzameling van praktisch inzetbare instrumenten, nuttige informatie en inspiratie om sportclubs te ondersteunen én gezonder te maken.

Meer info

Dit is een initiatief van de netwerkgroep vrije tijd die opgericht is vanuit de partnerorganisatie ondersteuning setting gericht werken (PO OSW). Het doel van deze netwerkgroep? Versterkte samenwerking tussen organisaties die werken aan preventie en meer stroomlijning van hun aanbod, onder andere naar sportclubs. 
 
PO OSW wordt gefinancierd door het agentschap Zorg en Gezondheid. Sport Vlaanderen is lid van de
netwerkgroep vrije tijd.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen