Logo's organiseren groepsaankoop CO2-meters

Om tegemoet te komen aan de vragen die we krijgen vanuit ons netwerk over de aankoop van CO2-meters, organiseren verschillende Logo’s eenmalig een groepsaankoop voor lokale besturen en scholen.

Waarom een groepsaankoop?

Verse binnenlucht en voldoende ventilatie zijn altijd belangrijk, maar zeker in coronatijden. Wanneer je de lucht in een lokaal voldoende ververst, is de kans op besmetting met het coronavirus via de binnenlucht kleiner.

In ruimtes waarin veel mensen verblijven, zoals klaslokalen, is CO2 in de binnenlucht een goede indicator voor de luchtverversing. CO2 kan je gemakkelijk meten met een CO2-meter. Hoe hoger de CO2-concentratie, hoe slechter de luchtverversing. Hou je de CO2-concentratie in een lokaal onder een waarde van 900 ppm door goed te ventileren en verluchten, dan is de kans kleiner dat virusdeeltjes zich opstapelen in de binnenlucht.

Meer info over CO2 in de klas vind je via deze link

Welke Logo's?

Onderstaande Logo’s organiseren een groepsaankoop. Je kan deelnemen aan de groepsaankoop van het Logo van jouw regio. Staat dat niet tussen de groepsaankopen, neem dan contact op met een aangrenzend Logo.

Ben je niet zeker welk Logo er in jouw regio actief is, geef dan hier de postcode in van jouw organisatie. De website van jouw Logo verschijnt dan in een nieuw venster.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen