Save the date: Week van de Valpreventie 2021

Nadat we de Week van de Valpreventie 2020 helaas moesten annuleren, kijken we hoopvol uit naar de editie van 2021. Die vindt plaats van 19 tot en met 25 april. Het wordt een feesteditie, want de Week van de Valpreventie blaast 10 kaarsjes uit. Voor die gelegenheid organiseren we een heuse strijd tussen de Vlaamse provincies en Brussel, onder de noemer 'Eén tegen allen, allen tegen vallen'.

Het Expertisecentrum Val- en fractuurpreventie Vlaanderen, het Vlaams Instituut Gezond Leven en de Vlaamse Logo’s organiseren in april 2021 al voor de 10de keer de Week van de Valpreventie. Voor die gelegenheid engageren enkele Bekende Vlamingen zich om de actieweek mee in de kijker te zetten. Samen met hen dagen we alle ouderen, hun familie, gezondheidszorg- en welzijnswerkers in Vlaanderen uit in vier opdrachten die elk focussen op een valrisicofactor. Iedereen kan zich inzetten voor de opdrachten om zo sterren te verdienen voor zijn of haar provincie. De provincie die op het einde van de Week de meeste sterren weet te verzamelen, wint de titel van ‘beste valpreventie-provincie van het jaar’.

De exacte opdrachten worden in het voorjaar bekendgemaakt. Hou dus zeker de Logo-website en onze sociale media in de gaten.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen