Vacature bij Logo Waasland: interlokale preventiewerker (19u, onbepaalde duur)

Logo (Lokaal Gezondheidsoverleg) Waasland vzw is één van de 15 Logo’s die gesubsidieerd worden door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid.

Logo-Waasland vzw is actief in de regio Sint-Niklaas als het regionaal aanspreekpunt én de partner inzake gezondheidsbevordering. Logo-Waasland vzw is een kleine organisatie (5-tal medewerkers) met een uitgebreid opdrachtenpakket. Vanuit de samenwerking met het interlokale Preventiepunt Waas NO zijn wij op zoek naar een interlokale preventiewerker (19u, onbepaalde duur).

 

Jouw uitdaging?

Als interlokale preventiewerker sta je in voor de organisatie en uitvoering van een lokaal preventief gezondheidsbeleidsplan. Je bent werknemer van Logo-Waasland vzw, maar werkt in opdracht van de lokale besturen die deel uitmaken van de interlokale vereniging Preventiepunt Waas NO : Beveren, Kruibeke, Sint-Gillis-Waas, Stekene en Zwijndrecht. In samenspraak met alle betrokken actoren ondersteun je projecten van deze lokale besturen inzake gezondheidspromotie en ziektepreventie. Het lokaal bestuur behoudt de autonomie om te bepalen op welke preventieve gezondheidsthema’s zij willen inzetten. Je implementeert samen met de lokale partners Vlaams ontwikkelde preventiemethodieken, desgevallend aangepast aan de lokale en regionale noden en doelstellingen van het preventief gezondheidsbeleid.

 

Waar kom je terecht?

We verwelkomen je graag in een kleine maar ambitieuze organisatie, waar samenwerking, gedrevenheid en klantgerichtheid centraal staan. Medewerkers van Logo-Waasland VZW zijn enthousiaste netwerkers, die zich thuis voelen in en graag een steentje bijdragen aan een hecht en goed samenwerkend team.

 

Ben jij ?

… een bachelor of master, bij voorkeur in een menswetenschappelijke richting,

… die vlot met het Office-softwarepakket om kan,

… graag projectmatig werkt,

… niet terugdeinst om actie te ondernemen en kansen te grijpen,

… met natuurlijke flair professionele relaties ontwikkelt,

… vlot in staat is om gedrag en aanpak aan te passen aan telkens weer andere omstandigheden,

… niet enkel visie heeft, maar deze ook in de praktijk kan omzetten?

 

Dan …

zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Stuur voor 30 juli 2020 jouw motivatiebrief en CV naar dagmar.van.doorsselaer@logowaasland.be. Bekijk hier het functieprofiel. Meer info via 03 766 87 78.

 

Eerste screening o.b.v. motivatiebrief en CV, sollicitatieproef en gesprek op 6 of 7 augustus. Je krijgt hierover bericht op 3 augustus. Aanwerving voorzien op 1 september 2020 of later.

 

Logo-Waasland VZW hecht veel belang aan diversiteit. Daarom waarderen we de competenties van iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of afkomst.

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen