Vacature: Intergemeentelijke preventiewerker (Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Lebbeke, Hamme en Zele)

Onze collega's van Logo Dender vzw zijn op zoek naar een nieuwe intergemeentelijke preventiewerker. Als lokale intergemeentelijke preventiewerker sta je in voor de organisatie en uitvoering van een lokaal preventief gezondheidsbeleidsplan. Je bent werknemer van Logo Dender vzw maar werkt in opdracht van de lokale besturen Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Lebbeke, Hamme en Zele. Je zal ook ter plaatse bij deze lokale besturen werken.

In samenspraak met alle betrokken actoren lokaal en regionaal geef je mee uitvoering aan projecten van de lokale besturen inzake gezondheidspromotie en ziektepreventie. Voorbeelden hiervan zijn projecten rond drugpreventie, dementie, mentaal welbevinden, anti-tabakscampagne … Als intergemeentelijke preventiewerker kan je zowel initiatiefnemer als medewerker zijn voor deze projecten. Het lokaal bestuur behoudt steeds de autonomie om te bepalen op welke preventieve gezondheidsthema’s zij willen inzetten.  Je implementeert samen met de lokale partners Vlaams ontwikkelde preventiemethodieken, desgevallend aangepast aan de lokale en regionale noden en doelstellingen van het preventief gezondheidsbeleid.

Jaarlijks rapporteer je aan het Agentschap Zorg en Gezondheid over de lokale preventiewerking.

Je brengt verschillende partners samen op projectniveau.

 

Waar kom je terecht?

We verwelkomen je graag in een kleine maar zeer gedreven organisatie, waar veel belang wordt gehecht aan je inhoudelijke expertise én je talent voor samenwerking.
We houden ervan om onszelf ambitieuze doelen te stellen én deze te halen en zo partners te overtuigen van het belang van onze werking. We vertrekken hierbij steeds vanuit gelijkwaardigheid, versterkend werken en een duurzame aanpak.

 

Je

… bent een bachelor met maatschappelijk-sociale achtergrond?
… hebt ervaring in projectmanagement?
… kan vlot om met het Office-softwarepakket (Word, PowerPoint, Access, Excel, Outlook)?
… bent geïnteresseerd in gezondheidsbevordering en ziektepreventie?
… hebt organisatietalent, neemt graag initiatief en bent creatief?
… gaat nauwgezet en doelgericht te werk en bent flexibel?
… beschik je over een rijbewijs B en een wagen voor gebruik in dienstverband?

 

Dan

... bieden we je een voltijdse (39 uur) functie van onbepaalde duur aan, met verloning conform de barema’s binnen PC 331, B1C.

 

Logo Dender vzw ziet jouw sollicitatie graag tegemoet!

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Logo Dender vzw, Burchtstraat 10 bus 17 te 9300 Aalst (ter attentie van Sophie Goetghebuer) of via mail naar sophie.goetghebuer@logodender.be, en dit graag vóór 30 augustus 2021. De sollicitatiegesprekken gaan door op 7 september 2021.

 

Logo Dender vzw hecht veel belang aan diversiteit.
Daarom waarderen we de competenties van iedereen,
ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of arbeidshandicap.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen