Error message

Notice: Undefined index: und in vll_projects_node_view() (line 661 of /data/sites/web/vlaamselogosbe/www/sites/all/modules/features/vll_projects/vll_projects.module).

← Vorige

Voordracht 'meer bewegen en minder zitten'

"Je wilt meer bewegen, maar hebt niet altijd tijd of zin? Hoe kan je gezond bewegen toch gemakkelijk inbouwen in je dagelijkse leven? Waarom is lang stilzitten niet hetzelfde als te weinig bewegen? En is lang stilzitten slechter voor de gezondheid dan roken?"

De voordracht 'Meer bewegen én minder zitten' geeft antwoord op deze en andere vragen van burgers. Er wordt stilgestaan bij: lichaamsbeweging en lang stilzitten, wat doet dat met onze gezondheid en hoe beïnvloedt onze leefomgeving deze gedragingen. Daarnaast worden er enkele praktische oefeningen uitgevoerd om de deelnemers zelf gedragingen en leefstijl in kaart te laten brengen. Er wordt samen naar redenen en oplossingen gezocht, en er worden ook enkele concrete handvatten aangereikt, waaronder de 10.000-stappenmethodiek. De lesgever is steeds een expert beweging die hiervoor een training bij het VIGeZ heeft gevolgd. 

Voor wie?

Iedereen, vanaf 18 jaar.

Wie kan met deze lezing aan de slag?

Lokale besturen, verenigen en organisaties. 

Een voordracht organiseren? Goed idee! 

Lokale besturen of andere organisaties die graag deze workshop willen organiseren, kunnen hiervoor terecht bij het Logo van hun regio. Het Logo kan je de nodige praktische informatie verschaffen en brengt je in contact met een lesgever. De lesgever is steds een expert beweging die hiervoor een training bij het VIGeZ heeft gevolgd. 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen