Educatief materiaal: Air@school

Je maakt met de leerlingen afspraken over ventileren en verluchten in de klas. Met de materialen uit de toolbox ga je in de klas aan de slag. Claire legt in een ludiek filmpje uit hoe. Dankzij de frisse, gezondere lucht kunnen leerlingen zich beter concentreren.
 
Een klas met frisse lucht zorgt voor meer gemotiveerde leerlingen en minder gezondheidsklachten. In de klas vergeten we vaak te verluchten. Of tocht en koude maken dat het niet gebeurt . Door afspraken over ventileren en verluchten te maken met de leerlingen, zorg je dat er voortaan geen reden meer is om het niet te doen

Voor wie?

Leerlingen van het secundair onderwijs

Wie kan dit materiaal bestellen? 

Leerkrachten van het secundair onderwijs en CLB’s

Praktisch

In de toolbox vind je

  • een CO2-meter
  • een begeleidend boekje
  • een dvd
  • een raamstopper
  • een aantal ludieke materialen (een blikje verse lucht, wasknijpers, wekker)

Lekker Fris in de gezonde school

Trek de concrete afspraken in de klas door naar de school. Ventileer het klaslokaal, maar ook de leraarskamer. Kies voor de aankoop van niet-schadelijke schoolmaterialen en schoonmaakmiddelen. Stem af met het milieubeleid op je school.

Meer informatie

Bestelinformatie

Reserveer Air@School via deze website. Hierna krijg je een mail van een Logo-medewerker om een afspraak te maken voor de afhaling . De waarborg betaal je cash of via overschrijving op het moment dat je het materiaal ontvangt. 
De CO2-meter is inbegrepen bij de waarborg. 
Gratis uitleen met waarborg: € 25.00

← Vorige

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen