← Vorige

Complimentenactie 'Geluk zit in een klein complimentje'

Met de actie 'Geluk zit in een klein complimentje' willen we iedereen aanmoedigen om extra waardering te tonen aan collega's, zorgverleners, leerlingen, familie of vrienden.

Ga aan de slag met een scheurboekje, stickers, complimentenbandjes of e-cards om complimentjes in het rond te strooien.

Complimentjes doen meer dan deugd

Een compliment geven is eenvoudig en klein, maar kan een grote impact hebben. Het geeft een goed gevoel om er een te krijgen, maar ook om te geven. En wanneer je je goed voelt, gaat alles makkelijker en is alles leuker.

Bovendien bevorderen complimenten de prestaties, werken ze aanstekelijk en zorgen ze voor veel positiviteit. Daar word je zelf ook gelukkig van!

Elke dag complimentendag

Op 1 maart is het elk jaar Complimentendag. Een dag waarop iedereen aangemoedigd wordt om extra waardering te tonen aan collega’s, buren, zorgverleners, familie, vrienden, vrijwilligers ... Maar complimentjes zijn natuurlijk op elke dag van het jaar leuk. Laten we daarom 1 maart aangrijpen als het startpunt van een jaar vol complimenten.

Ontmasker jouw complimentenmol

Wie is er extra lief of hulpvaardig en strooit stiekem extra complimentjes in het rond? Ontmasker de complimentenmol in jouw klas, vereniging, organisatie of misschien wel bij jou thuis.

Wie kan aan de slag met de complimentenactie?

Iedereen kan met de complimentenactie aan de slag: scholen, organisaties, bedrijven, verenigingen, woonzorgcentra, lokale dienstencentra, gezinnen ...

Aan de slag

  • Ga aan de slag met de leuke materialen die je hier rechts vindt.
  • Laat je inspireren door de inspiratiegids ‘Geluk zit in een klein complimentje’.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen