← Vorige

Buddy Deal

Stichting tegen Kanker roept op om 1 maand niet te roken. Het doel is om te stoppen met roken vanaf de maand mei met de steun van een Buddy (een partner, vriend, familie, collega, …). De deal?

1. Schrijf je in op de website als Stopper of Buddy vóór 1 mei.  
2. Maak een DEAL met jouw Buddy: jij stopt met roken, je buddy levert een wederdienst!

Voor wie?

Voor rokers die de uitdaging willen aangaan om te stoppen met roken.

Wie kan het project organiseren?

Lokale besturen, zorg- en welzijnsorganisaties, bedrijven, organisaties die werken naar kwetsbare doelgroepen, …

Waarom? 

De kans dat je als roker slaagt om te stoppen met roken, is groter als je gesteund wordt. Door 1 maand te stoppen, verhoog je bovendien je kansen om definitief te stoppen met factor 5! Door deelname aan de Buddy krijg je als roker extra steun: tips via o.a. e-mail en sociale media, een Facebookgroep gemodereerd door tabakexperten én een gratis steunpakket.

Praktisch 

Alle info over de Buddy Deal vind je op de website www.buddydeal.be. Als organisatie kan je er ook een gratis toolkit downloaden én campagnemateriaal zoals affiches personaliseren, om de boodschap mee te verspreiden.
 
Idealiter zet je als organisatie in maart/april een campagne op om rokers (en buddy’s) te motiveren tot deelname, zodat ze in mei helemaal klaar zijn voor de start.

Het Logo zet je op weg 

Voor meer informatie of ondersteuning bij de implementatie van de campagne, kan je bij jouw Logo terecht. 
 
Wil je graag andere/bijkomende acties organiseren in het kader van 31 mei – Werelddag zonder Tabak – of een breder rookstopaanbod uitwerken binnen je organisatie? Ook daarmee helpen we je graag verder.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen