← Vorige

COVID-19-vaccinatiecampagne

 

 

 

 

Vaccinatie is onze belangrijkste troef om te voorkomen dat we ernstig ziek worden of sterven ten gevolge van COVID-19. Om de maatregelen achter ons te laten, is het echter noodzakelijk dat we ons blijven beschermen door ons te laten vaccineren. 

Daarom vindt dit najaar een herfstboostercampagne plaats. Deze booster is aangepast aan de Omikron-varianten, die momenteel in omloop zijn. De herfstboostercampagne bestaat uit twee luiken. Een luik voor de burger, en een luik voor zorgpersoneel. 

Herfstboostercampagne voor de burger

Deze campagne bevat twee beelden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedoeling van de campagne is zoveel mogelijk volwassenen, en dan vooral de risicogroepen, overtuigen om zich opnieuw te laten vaccineren tegen COVID-19.

Binnen de campagne zijn verschillende materialen beschikbaar: 

Zie je een kolom 'Materialen' rechts op deze pagina staan? Dan zijn deze materialen gedrukt beschikbaar in jouw regio. 

De filmpjes kan je hier downloaden

Herfstboostercampagne voor zorgpersoneel

Ook voor zorgpersoneel is er een campagne voorzien. 

Deze campagne heeft één beeld. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedoeling van de campagne is zoveel mogelijk zorgpersoneel overtuigen om zich opnieuw te laten vaccineren tegen COVID-19. Je beschermt zo jezelf, je verwanten, je patiënten en je collega's. 

Binnen de campagne zijn verschillende materialen beschikbaar: 

Zie je een kolom 'Materialen' rechts op deze pagina staan? Dan zijn deze materialen gedrukt beschikbaar in jouw regio. 

Oudere COVID-materialen

Klik hieronder op één van de pijlers van de vaccinatiecampagne om meer info en materialen te bekijken uit de vorige campagnes.

 
 
 

Algemene informatie

Op www.laatjevaccineren.be/covid-19-vaccins vind je info over het vaccinatieprogramma, de volgorde van vaccineren en de beschikbaarheid, veiligheid en werking van de coronavaccins.

Communiceren en sensibiliseren over COVID-19

Op zoek naar materialen en informatiebronnen om te sensibiliseren over COVID-19? Neem zeker ook hier een kijkje voor betrouwbare informatie, materialen, inspiratie en tips, … die je kan gebruiken in de communicatie naar bepaalde doelgroepen (algemene bevolking, anderstaligen, zorgprofessionals, …)

Het Logo helpt je op weg

Als Logo ondersteunen we de lokale besturen en zorgraden bij de communicatie rond COVID-19-vaccinatie, alsook kijken we om al onze lokale actoren te helpen in de communicatie / sensibilisering van hun specifieke doelgroep.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen