← Vorige

COVID-19-vaccinatiecampagne

Vaccinatie is onze belangrijkste troef om te voorkomen dat we ernstig ziek worden of sterven ten gevolge van COVID-19. Om de maatregelen achter ons te laten, is het echter noodzakelijk dat we de vooropgestelde vaccinatiegraad en bijgevolg groepsimmuniteit behalen. 

Het vaccinatieprogramma is volop bezig. Het zal belangrijk zijn om zo veel mogelijk mensen te overtuigen om zich te laten vaccineren en om iedereen te informeren over de te zetten stappen tot vaccinatie.

Klik hieronder op één van de pijlers van de vaccinatiecampagne om meer info en materialen te bekijken.

 
 
 

Algemene informatie

Op www.laatjevaccineren.be/ziektes/covid-19 vind je info over het vaccinatieprogramma, de volgorde van vaccineren en de beschikbaarheid, veiligheid en werking van de coronavaccins.

Communiceren en sensibiliseren over COVID-19

Op zoek naar materialen en informatiebronnen om te sensibiliseren over COVID-19? Neem zeker ook hier een kijkje voor betrouwbare informatie, materialen, inspiratie en tips, … die je kan gebruiken in de communicatie naar bepaalde doelgroepen (algemene bevolking, anderstaligen, zorgprofessionals, …)

Bestel drukwerk bij het Logo

Je kan bij het Logo affiches, folders, vaccinatiekaartjes en pins (bij)bestellen voor jouw organisatie of lokaal bestuur. Aan de rechterkant van deze pagina zie je welke materialen er beschikbaar zijn.

Het Logo helpt je op weg

Als Logo ondersteunen we de lokale besturen en zorgraden bij de communicatie rond COVID-19-vaccinatie, alsook kijken we om al onze lokale actoren te helpen in de communicatie / sensibilisering van hun specifieke doelgroep.

Materialen

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen