← Vorige

Tournée Minérale

Tournée Minérale blaast in februari acht kaarsjes uit! De campagne van De Druglijn roept iedereen op om in februari 2024 voor het eerst of opnieuw een maand lang geen alcohol te drinken.
 

Voor wie 

Iedereen kan deelnemen aan Tournée Minérale. 
 

Wie kan Tournée Minérale organiseren?

Je kan niet enkel als lokaal bestuur, maar ook als bedrijf, zorgvoorziening, sportclub, … een actie op poten zetten om mensen warm te maken voor Tournée Minérale. Op de website van Tournée Minérale vind je tips op maat van jouw sector en bestel of download je gratis ondersteuningsmateriaal.
 

Waarom?

De campagne voor 2024 zet volop in op ‘je vrij voelen’: vrij van een kater en de daarbij horende verloren dag, vrij van sociale druk om alcohol te drinken en vrij om tijdens de rest van het jaar op een doordachte manier zelf te bepalen wanneer je wel of niet een glas drinkt.
 

Praktisch 

 • Volg de Facebookpagina en deel de posts en sociale media advertenties ook op je eigen
  account. Zo word je mee ambassadeur van de campagne.
 • Plan de campagne in je werking: wat kan jij de komende maanden doen om de campagne bekend te maken bij potentiële deelnemers, en om hen te motiveren om deel te nemen?
  Hoe meer initiatieven genomen worden, hoe sterker de campagne zal staan.
 • Via de website van Tournée Minérale kan je als organisatie tips downloaden op maat van jouw sector. Je bestelt of downloadt er ook gratis ondersteuningsmateriaal, zoals affiches
  en stickers. Daarnaast zijn enkele bekendmakingsteksten beschikbaar.
 • Meer informatie op www.tourneeminerale.be
   

Het Logo zet je op weg

Het Logo kan je helpen met ondersteunende materialen. Neem contact op met het Logo uit je regio. 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen