Din15Okt
Woe23Okt

Warm Bedrijf: opleidingstraject voor preventieadviseurs

Odisee Hogeschool – campus Sint-Niklaas
Hospitaalstraat 23
9100 Sint-Niklaas

Als externe preventieadviseur psychosociale aspecten word je steeds vaker geconsulteerd over beleidsvragen die betrekking hebben op het bevorderen van de mentale gezondheid in een organisatie. Ben jij op zoek naar een duidelijk en tastbaar kader waarmee je diverse organisaties ‘warm’-er kan maken, schrijf je dan zeker in voor deze 2-daagse training.

Tijdens dit gratis opleidingstraject word je vaardiger gemaakt in het implementeren van de methodiek Warm Bedrijf.

Deze methodiek vertaalt abstracte beleidsconcepten rond mentale gezondheid naar concrete en tastbare pijlers. En voor elke pijler zijn er uitgewerkte opdrachten en monitoringinstrumenten. Gebaseerd op wetenschappelijke modellen en succesvol geïmplementeerd in diverse contexten, biedt deze methodiek een bewezen aanpak om aan de slag te gaan.

Deze methodiek kan zelfstandig worden toegepast, maar kan ook perfect worden geïntegreerd met jouw bestaande expertise en tools. Kortom, deze training biedt jou de kans om jouw impact te vergroten en organisaties te helpen groeien op het gebied van mentale gezondheid. Schrijf je vandaag nog in en maak het verschil!

Wanneer?

  • dinsdag 15 oktober
  • woensdag 23 oktober

Telkens van 9u30 tot 16u, inclusief lunch.

Waar?

Locatie volgt.

Kostprijs?

Gratis.

Inschrijven?

Meer info en inschrijven

Dit traject wordt de komende maanden ingepland in elke provincie.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen