← Vorige

Gezondheidscadeau

Wist je dat de overheid elk jaar aan elke Vlaming een mooi bedrag biedt om zich te laten begeleiden om meer te bewegen, zich mentaal beter te voelen en te stoppen met roken? Met het project ‘Gezondheidscadeau’ zetten we dit bedrag in de kijker. Het gezondheidscadeau is 989 euro per jaar waard. Voor wie verhoogde tegemoetkoming heeft is dat zelfs 1261 euro per jaar.

Met dit gezondheidscadeau kan elke volwassen Vlaming, met een kleine eigen opleg, terecht bij een Bewegen op Verwijzing-coach, een tabakoloog en/of een eerstelijnspsycholoog.
 
Het project ‘Gezondheidscadeau’ is een samenwerking tussen de Logo’s en de ziekenfondsen CM, Solidaris, Helan, LM, Vlaams & Neutraal ziekenfonds, Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen en de Hulpkas voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering.

Voor wie?

Elke volwassene in Vlaanderen met extra focus op mensen met verhoogde tegemoetkoming.

Wie kan er met het gezondheidscadeau aan de slag? 

Ziekenfondsen, individuele zorgverstrekkers (huisartsen, kinesisten, diëtisten, …), lokale besturen, apothekers, thuisverpleegkundigen, maatschappelijk werkers…

Waarom?

Ons doel? Meer mensen overtuigen om zich te laten begeleiden naar een gezondere leefstijl door een Bewegen op Verwijzing-coach, een tabakoloog of een eerstelijnspsycholoog.
 
We zetten hierbij niet het ‘remgeld’ in de kijker maar het bedrag dat de overheid voor elk van ons voorziet om te werken aan een gezondere leefstijl.

Praktisch

Draag mee de campagne uit naar je cliënten, patiënten en inwoners

Geef de flyer mee met je cliënten/patiënten of inwoners. 

Publiceer een artikel in je lokaal infoblad of in je nieuwsbrief

Maak het gezondheidscadeau bekend via je sociale mediakanalen. Gebruik onze voorbeeldberichten.

Gebruik de pancartes of het animatiefilmpje voor je digitale schermen.

Meer weten of actie ondernemen?

Contacteer het Logo in je buurt. 
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen